Trygzone-logo

Nyheder

Leder du efter inspiration? Søg blandt artikler på sitet for holistiske tips og information om zoneterapi.

Seneste artikler

Følg mig på:

instagram
Priser

Priser på zoneterapi & øvrige behandlinger

Du kan få 10% studierabat på zoneterapi 

Babyzoneterapi og børnezoneterapi. 0-12 år. (25 minutter)
kr.

320

Babyer og børn får zoneterapi i 15-25 min.

Behandling voksen (55 minutter)
kr.

675

Eksempelvis zoneterapi, ansigtszoneterapi, myofascieterapi, meridianmassage, NADA og massage.

Behandling (1 time og 25 minutter)
kr.

1000

Eksempelvis zoneterapi, ansigtszoneterapi, myofascieterapi, meridianmassage, NADA og massage.

Gebyr ved udeblivelse eller for sent afbud. Voksen/barn/baby
kr.

400/250/250

Afbud skal ske mindst 24 timer før, at din behandling skulle være påbegyndt

Når du får behandling, kan du kombinere zoneterapibehandlingen med en anden behandlingsform. Som et supplement til zoneterapien tilbyder jeg, at du kan kombinere zoneterapi med enten massage, ansigtszoneterapi, myofascieterapi, meridianmassage, smertelindrende øreakupunktur el. NADA-øreakupunktur.

 

Ønsker du at afbestille din tid, bedes du ringe eller skrive en SMS til mig på tlf.: 26 28 17 33. Dette skal du gøre mindst 24 timer før, at din behandling skulle være påbegyndt. Ellers beregnes 400 kr. for en voksenbehandling og 250 kr. for en babybehandling.

Hvis du er syg eller har symptomer på Covid-19, bedes du blive hjemme.

Tilskud til behandling

Jeg er RAB-godkendt (Registreret Alternativ Behandler), hvilket betyder, at du kan få tilskud til behandlinger med zoneterapi, hvis du er medlem af Sygesikringen “danmark”. Du kan læse mere her: Sygesikringen “danmark”.

Mange forsikringer giver støtte til zoneterapi, hvorfor jeg vil anbefale dig, at du kontakter og undersøger din egen forsikring/sundhedsforsikring med henblik på nærmere information.

Hvad siger mine klienter?

Nedenfor ses, hvad mine klienter synes om at være til behandling hos mig. De har beskrevet, hvilken oplevelse, de har haft.

Christina-giver-zoneterapi-paa-klients-fødder

Under min graviditet fik jeg flere behandlinger hos Christina. Det hjalp bandt andet på væsken i min krop og den sidste behandling gav formentlig det sidste skub, så min fødsel gik i gang naturligt 10 dage over tid ❤️ Hun er en dygtig zoneterapeut.

Sarah 30 år

Jeg går til zoneterapi hos Christina, da jeg gennem en længere periode har haft problemer med dårlig søvn, migræne og muskelinfiltrationer. Allerede efter første behandling kunne jeg mærke en bedring på de ting, jeg kom til behandling for. Christina er god til at lytte og “pejle” sig ind på problemet. Hun er en dygtig, empatisk og kompetent zoneterapeut. Jeg føler mig tryg i hendes måde at behandle på, og hun er meget rolig og har en tillidsvækkende personlighed. Det er trygt og rart at gå til behandling hos Trygzone / Christina. Jeg oplever, at det er utroligt nemt at slappe af under behandlingerne. Zoneterapi er meget effektivt og har en god effekt på mig, hvorfor jeg fremover vil gå til behandling hos Christina. Både til zoneterapi og myofascieterapi. Jeg kan jeg kun give Christina de bedste anbefalinger. Du er den bedste!

Hanne 57 år
Zoneterapi-paa-spiserør

For et år siden slog jeg hovedet. Jeg har gået med hovedpine og smerter i nakken. Derudover har mine sanser været påvirket. Jeg har i sær været lysfølsom og lydfølsom. Det har været svært at være i store forsamlinger i længere tid, fordi jeg ikke har kunnet koncentrere mig om det. Nu går jeg hos Trygzone / Christina 2-3 gange om måneden, og hun er med til holde symptomerne væk ved hendes behandlinger. Jeg får myofascieterapi, NADA og zoneterapi, hvilket hjælper mig rigtig godt. Somme tider får jeg også massage, hvilket også hjælper mig rigtig godt. Det virker afslappende på mig. Det er et pusterum for mig at komme til behandling hos Trygzone, og jeg føler mig set og mødt der, hvor jeg er.

Ida 43 år

Jeg har fået behandling mod træthed, søvnbesvær og generel ubalance i kroppen. En time i Christinas hænder får min krop til at slappe af og komme helt ned i gear. Det er ren velvære - og virkningen efterfølgende er ikke til at tage fejl af. Jeg går derfra med fornyet energi og mit søvnmønster bliver markant bedre. Christina er passioneret, omhyggelig og enormt dygtig - hun får mine varmeste anbefalinger, og jeg kommer helt sikkert igen.

Julie 30 år

Jeg har modtaget zoneterapi hos Christina pga. luftvejsallergi og vejrtrækningsbesvær. Hun er en nærværende, empatisk og professionel zoneterapeut. Jeg føler mig meget tryg under hendes behandlinger. Efter hver behandling med zoneterapi er jeg gået derfra med en følelse af ekstra overskud, ro og glæde i kroppen. Jeg kan nu slappe mere af og nyde tilværelsen. Jeg har også prøvet massage, hvilket jeg skal igen. Det var virkelig dejligt.

Signe 17 år
zoneterapi-paa-storetaa

Jeg fik zoneterapi hos Christina i forbindelse med min graviditet. Jeg tog kontakt til Trygzone, da jeg døjede med væske i benene og generelt en øm og træt krop. Jeg fik zoneterapi, og det hjalp mig. Christina formår at få mig til at slappe af i hele kroppen fra man træder ind ad døren. Hun er behagelig, afstressende og meget professionel at være i rum med. Jeg kan virkelig anbefale hende som zoneterapeut og kommer selv igen.

Katrine 30 år

Hvordan foregår det første møde hos Trygzone:

Er det første gang, at du skal til behandling hos mig? Det kan være rart at vide, hvordan behandlingen foregår:

Opstartssamtale

Vi har en opstartssamtale, hvor du deler dét, som du har lyst til at dele. Jeg fører journal, hvor jeg noterer, hvad du ønsker hjælp til.

Behandling

Du får behandling, som passer til lige netop dig og dine behov. Fx zoneterapi, ansigtszoneterapi, myofascieterapi eller NADA-øreakupunktur.

Afslutning

Afslutningsvis kommer du ned fra briksen og får et glas vand, så affaldsstofferne har de bedste betingelser for at forlade kroppen.

Videre aftale

Vi evaluerer på behandlingen og laver en plan for et videre forløb, hvis du ønsker at komme igen.