Trygzone-logo

Nyheder

Leder du efter inspiration? Søg blandt artikler på sitet for holistiske tips og information om zoneterapi.

Seneste artikler

Følg mig på:

instagram
Image Alt

Ansigtszoneterapi

Dyb afslapning ved blid behandling i ansigtet

Blid og mild behandlingsform

Hvad er ansigtszoneterapi?

Zoneterapi i ansigtet, også kaldet ansigts refleksterapi, er en nyere og meget blid behandlingsform, hvor der arbejdes med hele kroppens reflekszoner i ansigtet via centralnervesystemet. Det er en terapeutisk metode, hvor der fokuseres på årsagen til, at kroppen viser symptomer på psykisk ubalance og fysisk ubalance. Kroppen behandles og kommer i balance ved manuel stimulation på forskellige punkter på hudoverfladen i ansigtet og hovedbunden. Behandlingen afsluttes med en lymfedrænage, som hjælper affaldsstofferne på vej ud af kroppen. Hvis du har lyst, kan du kombinere ansigtszoneterapi med fodzoneterapi.

Dyb afslapning

Hvordan føles ansigtszoneterapi?

Behandlingsformen opleves som meget rar og behagelig, fordi det virker utrolig afslappende og beroligende.
Mange oplever at være så afslappet, at de forklarer følelsen af ”at svæve” og være lige på grænsen til at falde i søvn under denne form for behandling. Det er dyb afslapning og meditativt at opleve ansigtszoneterapi.

Balance i krop, sind og sjæl

Hvad hjælper ansigtszoneterapi på?

Hormonelle ubalancer
Hovedpine
Migræne
Neurologiske ubalancer
Uren hud
Angst
Psykiske ubalancer
Fordøjelsesproblemer
Søvnproblematikker
Følelsen af stress

Trigeminusneuralgi

Ved stærke, stikkende og skarpe smerter i ansigtet ved eksempelvis tandbørstning, berøring og/eller kulde i ansigtet, er ansigtszoneterapi en blid behandlingsmetode, som kan være med til at afhjælpe symptomerne på trigeminusneuralgi. 

Ansigtszoneterapi - Alle er velkomne

Hvem har effekt af ansigtszoneterapi?

Babyer, børn, unge og voksne. Alle i alle aldre har gavn af ansigtszoneterapi. Det er meget afslappende og har en beroligende effekt på et uroligt sind.
Har dit barn tankemylder og svært ved at finde ro? Her vil jeg blandt andet anbefale ansigtszoneterapi, fordi det skaber et rum for ro. Derudover skaber behandlingen en tilstand, hvor kroppen er i dyb afslapning.

Velvære og selvomsorg ved ansigtszoneterapi

 Du behøver ikke at have symptomer eller et specifikt problem for at få ansigtszoneterapi hos mig. Årsagerne til, at du henvender dig, kan være mange, og du er velkommen uanset, om det er afslapning, velvære, problemløsende eller problemforebyggende for dig. Eller for dit barn. Det er sjældent, at kroppen er fuldstændig i balance, hvorfor ansigtszoneterapi altid vil have gavnlig effekt på vores krop og sind.

Læs mere om zoneterapi for din baby

Christina-giver-zoneterapi-paa-klients-fødder

Under min graviditet fik jeg flere behandlinger hos Christina. Det hjalp bandt andet på væsken i min krop og den sidste behandling gav formentlig det sidste skub, så min fødsel gik i gang naturligt 10 dage over tid ❤️ Hun er en dygtig zoneterapeut.

Sarah 30 år

Jeg går til zoneterapi hos Christina, da jeg gennem en længere periode har haft problemer med dårlig søvn, migræne og muskelinfiltrationer. Allerede efter første behandling kunne jeg mærke en bedring på de ting, jeg kom til behandling for. Christina er god til at lytte og “pejle” sig ind på problemet. Hun er en dygtig, empatisk og kompetent zoneterapeut. Jeg føler mig tryg i hendes måde at behandle på, og hun er meget rolig og har en tillidsvækkende personlighed. Det er trygt og rart at gå til behandling hos Trygzone / Christina. Jeg oplever, at det er utroligt nemt at slappe af under behandlingerne. Zoneterapi er meget effektivt og har en god effekt på mig, hvorfor jeg fremover vil gå til behandling hos Christina. Både til zoneterapi og myofascieterapi. Jeg kan jeg kun give Christina de bedste anbefalinger. Du er den bedste!

Hanne 57 år

Jeg sover bedre om natten, min fordøjelse er i bedring og mine smerter i skulderen er aftaget. Det er en sand fornøjelse at få behandling, og jeg nyder det til fulde. Tusind tak. Jeg vil varmt anbefale Christina som zoneterapeut og myofascieterapeut.

Bent 81 år
Zoneterapi-paa-spiserør

For et år siden slog jeg hovedet. Jeg har gået med hovedpine og smerter i nakken. Derudover har mine sanser været påvirket. Jeg har i sær været lysfølsom og lydfølsom. Det har været svært at være i store forsamlinger i længere tid, fordi jeg ikke har kunnet koncentrere mig om det. Nu går jeg hos Trygzone / Christina 2-3 gange om måneden, og hun er med til holde symptomerne væk ved hendes behandlinger. Jeg får myofascieterapi, NADA og zoneterapi, hvilket hjælper mig rigtig godt. Somme tider får jeg også massage, hvilket også hjælper mig rigtig godt. Det virker afslappende på mig. Det er et pusterum for mig at komme til behandling hos Trygzone, og jeg føler mig set og mødt der, hvor jeg er.

Ida 43 år
Zoneterapi i ansigtet

Hvordan foregår det første møde med mig?

Hvis det er første gang, du skal besøge mig i Stavtrup (Aarhus), kan det være rart at vide, hvordan en behandling foregår. Nedenfor kan du danne dig et overblik over, hvordan en konsultation med ansigtszoneterapi foregår.
Hvis du er i tvivl om noget, er du mere end velkommen til at kontakte mig (tlf.: 26 28 17 33).

Opstartssamtale

Vi har en opstartssamtale, hvor du deler dét, som du har lyst til at dele. Jeg fører journal, hvor jeg noterer, hvad du ønsker hjælp til.

Behandling

Du ligger og slapper af og får ansigtszoneterapi, som passer til lige netop dig. Eventuelt kombineret med zoneterapi.

Afslutning

Afslutningsvis kommer du ned fra briksen og får et glas vand, så affaldsstofferne har de bedste betingelser for at forlade kroppen.

Videre aftale

Vi evaluerer på behandlingen og laver en plan for et videre forløb, hvis du ønsker at komme igen.