Trygzone-logo

Nyheder

Leder du efter inspiration? Søg blandt artikler på sitet for holistiske tips og information om zoneterapi.

Seneste artikler

Følg mig på:

instagram
Image Alt

Meridianmassage

Kroppens energibaner masseres

Energibaner

Hvad er meridianer?

Meridianer er energibaner i vores kroppe. De ligger placeret under huden. Meridianbanerne transporterer energi, også kaldet qi, rundt i kroppen i et kredsløb. Dette kredsløb består af kroppens hud, væv, muskler og de indre organer.
Kroppens hud, væv og muskler får tilført energi fra de indre organer, og de indre organer får tilført energi fra kroppens hud, væv og muskler. Derfor kaldes dette et kredsløb, da der strømmer energi kontinuerligt her.

Kroppens energikredsløb

Hvad er meridianmassage?

Meridianmassage er en behandlingsform, hvor kroppens meridianbaner masseres. Meridianerne tilføres energi ved meridianmassage og sender energien rundt i kroppen.
Der findes også meridianer, som ligger dybere nede i vævet, som ikke direkte masseres, men som alligevel påvirkes og stimuleres ved denne form for meridianmassage, hvilket er meget optimalt, da de således også får tilført energi.

Balance i krop, sind og sjæl

Hvornår er det godt at få meridianmassage?

Ved denne form for behandling, tages der udgangspunkt i akupunkturens grundprincipper. Formålet med at massere på meridianerne er at løsne op for eventuelle stagnationer og blokeringer, således energien kan flyde og strømme frit i kroppen. Er der blokeringer i meridianbanerne, kan dette være årsag til, at vi oplever smerte og/eller bliver syge. At løsne blokeringerne er afgørende for, at vores fysiske krop, psykiske sundhed og vores sjæl er i balance.
De meridianer, som masseres, er lige netop dem, der passer til dig. Vi har en samtale om, hvad du ønsker hjælp til og meridianerne bestemmes ud fra dette. Har du eksempelvis skinnebensbetændelse på ydersiden af skinnebenet, kan meridianmassage på mavemeridianen være oplagt, da mavemeridianens forløb er her.

Christina-giver-zoneterapi-paa-klients-fødder

Under min graviditet fik jeg flere behandlinger hos Christina. Det hjalp bandt andet på væsken i min krop og den sidste behandling gav formentlig det sidste skub, så min fødsel gik i gang naturligt 10 dage over tid ❤️ Hun er en dygtig zoneterapeut.

Sarah 30 år

Jeg går til zoneterapi hos Christina, da jeg gennem en længere periode har haft problemer med dårlig søvn, migræne og muskelinfiltrationer. Allerede efter første behandling kunne jeg mærke en bedring på de ting, jeg kom til behandling for. Christina er god til at lytte og “pejle” sig ind på problemet. Hun er en dygtig, empatisk og kompetent zoneterapeut. Jeg føler mig tryg i hendes måde at behandle på, og hun er meget rolig og har en tillidsvækkende personlighed. Det er trygt og rart at gå til behandling hos Trygzone / Christina. Jeg oplever, at det er utroligt nemt at slappe af under behandlingerne. Zoneterapi er meget effektivt og har en god effekt på mig, hvorfor jeg fremover vil gå til behandling hos Christina. Både til zoneterapi og myofascieterapi. Jeg kan jeg kun give Christina de bedste anbefalinger. Du er den bedste!

Hanne 57 år

Jeg sover bedre om natten, min fordøjelse er i bedring og mine smerter i skulderen er aftaget. Det er en sand fornøjelse at få behandling, og jeg nyder det til fulde. Tusind tak. Jeg vil varmt anbefale Christina som zoneterapeut og myofascieterapeut.

Bent 81 år
Meridianmassage

Hvordan foregår det første møde med mig?

Hvis det er første gang, du skal besøge mig, kan det være rart at vide, hvordan en behandling foregår. Nedenfor kan du danne dig et overblik over, hvordan en konsultation med meridianmassage foregår.
Hvis du er i tvivl om noget, er du mere end velkommen til at kontakte mig.

Opstartssamtale

Vi har en opstartssamtale, hvor du deler dét, som du har lyst til at dele. Jeg fører journal, hvor jeg noterer, hvad du ønsker hjælp til.

Behandling

Du ligger og slapper af og får meridianmassage, som passer til lige netop dig. Eventuelt kombineret med zoneterapi.

Afslutning

Afslutningsvis kommer du ned fra briksen og får et glas vand, så affaldsstofferne har de bedste betingelser for at forlade kroppen.

Videre aftale

Vi evaluerer på behandlingen og laver en plan for et videre forløb, hvis du ønsker at komme igen.