Trygzone-logo

Nyheder

Leder du efter inspiration? Søg blandt artikler på sitet for holistiske tips og information om zoneterapi.

Seneste artikler

Følg mig på:

instagram
Image Alt

Massage

Massage afhjælper smerter og muskelspændinger

Aarhus - Massage udløser produktionen af endorfiner

Hvorfor er det godt at få massage?

Massage har en gavnlig og effektiv virkning på kroppen. Under og efter massagen vil affaldsstoffer forlade vævet, og massagen vil fremskynde udskillelsen af kroppens affaldsstoffer. Udover at udskille affaldsstoffer, øges forsyningen af næringsstoffer til musklerne og knoglerne. Blodcirkulationen optimeres, og massagen formindsker muskelspændinger og styrker kroppens bevægelighed. Du kan blive masseret på ryggen, skuldrene, armene, hænderne, nakken og underben. Hvis du har lyst, kan du kombinere en velværemassage med zoneterapi hos mig i Stavtrup (Aarhus).

Massage er afspændende og smertedæmpende

Hvad hjælper massage på?

Massage hjælper på ømhed og smerter. Det kan eksempelvis være ryggen eller skulderen. Massage er gavnligt i forbindelse med smertelindring. Dette skyldes udskillelsen af endorfiner under en massage. Endorfiner er et naturligt hormon, som blandt andet nedsætter smerter og bidrager til glæde. Massage er med til at fremme restitutionen efter træning, og det fremmer ligeledes immunforsvaret. Du vil opleve at blive afslappet under og efter massagen, og du kan få en fornemmelse af at blive træt i kroppen. Dette er helt naturligt. Kroppens nervesystem beroliges.

Gør noget godt for dig selv

Massage som velvære

Du behøver ikke at være øm eller have ondt et bestemt sted for at få massage. Massage gives også som forebyggende behandling og som velværemassage. Det kan være, at du synes, at det føles rart og behageligt at få masseret nakken? Måske vil du gerne gøre noget godt for dig selv? Uanset henvendelsesårsagen, vil massagen have en gavnlig effekt på din krop og dit sind.

Christina-giver-zoneterapi-paa-klients-fødder

Under min graviditet fik jeg flere behandlinger hos Christina. Det hjalp bandt andet på væsken i min krop og den sidste behandling gav formentlig det sidste skub, så min fødsel gik i gang naturligt 10 dage over tid ❤️ Hun er en dygtig zoneterapeut.

Sarah 30 år

Jeg går til zoneterapi hos Christina, da jeg gennem en længere periode har haft problemer med dårlig søvn, migræne og muskelinfiltrationer. Allerede efter første behandling kunne jeg mærke en bedring på de ting, jeg kom til behandling for. Christina er god til at lytte og “pejle” sig ind på problemet. Hun er en dygtig, empatisk og kompetent zoneterapeut. Jeg føler mig tryg i hendes måde at behandle på, og hun er meget rolig og har en tillidsvækkende personlighed. Det er trygt og rart at gå til behandling hos Trygzone / Christina. Jeg oplever, at det er utroligt nemt at slappe af under behandlingerne. Zoneterapi er meget effektivt og har en god effekt på mig, hvorfor jeg fremover vil gå til behandling hos Christina. Både til zoneterapi og myofascieterapi. Jeg kan jeg kun give Christina de bedste anbefalinger. Du er den bedste!

Hanne 57 år

Jeg sover bedre om natten, min fordøjelse er i bedring og mine smerter i skulderen er aftaget. Det er en sand fornøjelse at få behandling, og jeg nyder det til fulde. Tusind tak. Jeg vil varmt anbefale Christina som zoneterapeut og myofascieterapeut.

Bent 81 år
Massage

Hvordan foregår det første møde med mig?

Hvis det er første gang, du skal besøge mig, kan det være rart at vide, hvordan en behandling foregår. Nedenfor kan du danne dig et overblik over, hvordan en konsultation med massage foregår.
Hvis du er i tvivl om noget, er du mere end velkommen til at kontakte mig.

Opstartssamtale

Vi har en opstartssamtale, hvor du deler dét, som du har lyst til at dele. Jeg fører journal, hvor jeg noterer, hvad du ønsker hjælp til.

Behandling

Du ligger og slapper af og får massage, som passer til lige netop dig. Eventuelt kombineret med zoneterapi.

Afslutning

Afslutningsvis kommer du ned fra briksen og får et glas vand, så affaldsstofferne har de bedste betingelser for at forlade kroppen.

Videre aftale

Vi evaluerer på behandlingen og laver en plan for et videre forløb, hvis du ønsker at komme igen.