Trygzone-logo

Nyheder

Leder du efter inspiration? Søg blandt artikler på sitet for holistiske tips og information om zoneterapi.

Seneste artikler

Følg mig på:

instagram

Hvad er migræne?

zoneterapi-paa-solar-plexus

Er du i tvivl, om du har migræne? Nedenfor kan du læse, hvad der karakteriserer migræne.

Migræne ses ofte som anfald af hovedpine, der er lokaliseret til et bestemt sted. En ubehagelig hovedpine, som gør rigtig ondt. Smerten kan sidde i den ene side af hovedet, i øjet eller være lokaliseret i et større område af den ene side af hovedet. Udover hovedpine, kan kvalme ligeledes forekomme i forbindelse med et migræneanfald. Lys kan blive anstrengende at være i nærheden af, hvorfor de fleste helst ligge i et mørkt rum uden forstyrrelser. Udover følsomhed over for lys, kan migræne også medføre lydfølsomhed.

 

zoneterapi-paa-storetaa

Hvorfor opstår migræne? 

De præcise årsager til migræne findes ikke, men der er faktorer, som kan have en indflydelse på, hvordan gik migræne udspiller sig og hyppigheden af den. Det kan fx være, at du føler dig stresset, har spist anderledes i en periode eller din hormonbalance er ude af trit.

Som du måske allerede ved, at det en god ide at lægge mærke til, om der er “et system” i, hvornår migræneanfaldene melder sin ankomst.

 

 

 

 

 

Billedet illustrerer zoneterapi på storetåen, som er her, at hovedet er repræsenteret. Storetåen vil jeg bl.a. trykpåvirke under en zoneterapibehandling.

Læs mere om Zoneterapi i Aarhus & Ry