Trygzone-logo

Nyheder

Leder du efter inspiration? Søg blandt artikler på sitet for holistiske tips og information om zoneterapi.

Seneste artikler

Følg mig på:

instagram
Uddannet Zoneterapeut og Sygeplejerske

Christina Cecilia Holfort

Jeg er uddannet zoneterapeut og RAB-godkendt (Registreret Alternativ Behandler) med klinik i Stavtrup (Aarhus) og Ry. Udover at være zoneterapeut har jeg en baggrund som sygeplejerske, hvilket har givet mig en stor menneskelig og faglig erfaring. En viden, som jeg ikke vil være foruden. Jeg holder af at hjælpe mennesker med dét, de har brug for. Det giver mig energi, og jeg sætter pris på at være nærværende og få mennesker til at føle sig trygge i mit selskab. Jeg har suppleret mine uddannelser med ansigtszoneterapi, myofascieterapi, massage, NADA-øreakupunktur og meridianmassage. Dette tilbyder jeg som et supplement til zoneterapien. Jeg bor i Aarhus og holder rigtig meget af at kunne komme ud i skoven og ned til vandet. Her går jeg gerne en tur eller hopper i vandet. Jeg har en passion for den holistiske tankegang og holder af at læse om og formidle naturlige tips og tricks til at holde kroppen og sindet i balance. Derfor har jeg lavet en Instragram-profil, hvor jeg deler min holistiske tilgang til livet samt en masse farverige øjeblikke fra hverdagen. Jeg vil glæde mig til at se dig i klinikken i Aarhus eller Ry.

Hvad laver jeg ellers?

Holistiske tips og tricks

Krop og sind i balance.
Hvis du har lyst, kan du få gode råd til at holde dit sind og din krop i topform. Det foregår på Trygzones Instagram-profil. Der er alt fra farvesymbolik, opskrifter på smoothies, naturbilleder til farverige øjeblikke. Alt sammen med henblik på at skabe ro i vores sind, krop og sjæl. Måske kan du finde et godt råd eller to?

Christina formår at få en til at slappe af i hele kroppen fra man træder ind ad døren. Hun er behagelig, afstressende og meget professionel at være i rum med. Jeg kan virkelig anbefale hende, og jeg kommer selv igen.

Katrine – 30 år

Hvilke behandlinger tilbyder jeg?

Zoneterapi mod fertilitetsproblemer

Zoneterapi mod søvnproblemer

Meridianmassage (Massage af energibaner)