Trygzone-logo

Nyheder

Leder du efter inspiration? Søg blandt artikler på sitet for holistiske tips og information om zoneterapi.

Seneste artikler

Følg mig på:

instagram
Image Alt

Zoneterapi baby

Hjælp din baby i balance med zoneterapi i Aarhus

Blid og afslappende behandling

Hvad er babyzoneterapi?

Babyzoneterapi er en yderst effektiv behandlingsmetode, som foregår med blid trykpåvirkning under din babys fødder. Uforløste problematikker og spændinger hos barnet kan komme til livs ved hjælp af zoneterapi og akupressur (trykpåvirkning på spændte muskler).
Det er en naturlig behandlingsform, som virker afslappende og styrkende for din babys velvære. Ligesom på voksnes fødder har babyer også hver del af kroppen repræsenteret på bestemte zoner på sine babyfødder. Disse zoner behandles på barnets fødder, således kroppens balance kan skabes, og babyens problematikker kan afhjælpes.

Babyzoneterapi er en effektiv behandlingsform

Hvilke udfordringer har din baby?

Uro som både kan være dag og nat
Søvnbesvær
Tandfrembrud
Skrigeture
Refluks
Øreproblemer
Fordøjelse (forstoppelse, diarre, mavekneb)
Kolik
Luftvejsproblematikker

Zoneterapi skaber balance

Hvordan reagerer babyer og børn på zoneterapi?

Det er forskelligt, hvordan det enkelte barn reagerer på zoneterapi. Efter en zoneterapibehandling kan I som forældre opleve, at barnet er mere ked af det, får forværring af symptomer, får en øget mængde afføring eller ikke kan falde til ro. Dette er naturligt og ikke noget, som er farligt for barnet. Efter barnets reaktion på zoneterapi har lagt sig, vil problemet, som I kom med, være i bedring.
Uanset hvilken reaktion, barnet får, er det helt naturligt og et tegn på, at kroppen er ved at finde sin balance.

Behandlingen med zoneterapi ved Christina var enormt beroligende. Hun formår at skabe et behageligt og trygt rum, hvor man kan slappe af og nyde behandlingen. Hun udstråler ro, opmærksomhed og behandlingen groundede mig, og jeg fik en følelse af, at finde ro i min krop, for første gang længe. Desuden havde hun min søn i hænderne - og udover at have en ro, der smittede fuldkommen af på ham, afhjælp hun også hans forstoppelse ved hjælp af trykpåvirkning på fødderne - han leverede en del bleer undervejs i hendes zoneterapibehandling. Hun er en omhyggelig og dygtig zoneterapeut.

Tilde 30 år

Jeg har været SÅ glad for min behandling hos Christina. Hun er yderst professionel, og jeg føler sig virkelig afslappet og tilpas i hendes selskab. Trygzone skaber et rum, hvor man kan komme, som man er. Det er ren velvære og afslapning. Behandlingerne er dejlige, og jeg kunne mærke hvor afspændt og let min krop føltes bagefter. Jeg kommer helt sikkert igen, og min lille pige skal i hvert fald også have behandling hos Christina.

Sara 30 år
Zoneterapi til din baby

Hvordan foregår det første møde med mig?

Hvis det er første gang, I skal besøge mig, kan det være rart at vide, hvordan en behandling foregår. Nedenfor kan I danne dig et overblik over, hvordan en konsultation med babyzoneterapi foregår.
Hvis I er i tvivl om noget, er I mere end velkommen til at kontakte mig.

Lokation

Selve behandlingen kan foregå hjemme hos jer, hvis I foretrækker dette. Dette tilbud gælder, når I bor i Stavtrup (Aarhus). Ellers er I meget velkomne i klinikken i Ry eller i min klinik i Stavtrup (Aarhus).

Opstartssamtale

Første gang barnet skal have zoneterapi, har vi en samtale omkring barnet, og de udfordringer, I har. Vi taler om, hvilke problematikker du/I som forældre oplever hos barnet.

Behandling

Barnet ligger enten på briksen eller i en af forældrenes arme. Alt efter hvordan barnet har det. Inden jeg starter med at behandle barnets fødder med zoneterapi, holder jeg om fødderne for at skabe kontakt til barnet.

Videre aftale

Vi evaluerer på behandlingen og laver en plan for et videre forløb, hvis I ønsker at komme igen.

Zoneterapi til din baby

Hvor lang tid varer en behandling til en baby?

Første gang I er til zoneterapi hos mig, har vi en opstartssamtale udover behandlingen. Derfor tager konsultationen 25 min. De efterfølgende gange varer en zoneterapibehandling på din baby typisk 15-25 minutter. Zoneterapien skal gentages 3-6 gange afhængig af problemstillingen.
Disse faktorer afhænger af det enkelte barn og dets behov.

Zoneterapi som velvære og forebyggende behandling

Jeg giver zoneterapi som behandling og som forebyggende behandling. Du og din baby behøver ikke at have symptomer eller et specifikt problem for at få zoneterapi hos mig.
Måske vil du gerne give en forebyggende behandling til din baby? Det kan være, at du vil give den baby en følelse af velvære? Det kan også være, at du gerne vil gøre noget godt for dig selv og din baby? Årsagerne til, at du henvender dig, kan være mange, og du og dit barn er velkommen uanset om det er afslapning, velvære, problemløsende eller problemforebyggende for dig. Det er sjældent, at kroppen er fuldstændig i balance, hvorfor zoneterapibehandlinger altid vil have gavnlig effekt på vores krop og sind.